De blir bara bättre och bättre :)

Ja nu var det ett tag sen jag skrev. jag har inte varit så pigg på att skriva men nu jävlar ska jag börja igen!

Rätten har bestämt att jag får min träffa min son 1 timma varannan vecka på ett ställe i jordbro som kallas Umgängestöd.
och jag var där den 10/10-10 och träffad min son och de var underbart :)
Linus blev lite rädd när de kom in man i lokalen som jobbar där så han kom till mig när jag satt i soffan och höll i mig och letade efter bekräftelse om han skulle bli rädd eller om det var lugnt så han titta på mig och på mannen och på mig igen och jag var lugn och log mot honom och då förstod ha att mannen ine var farlig. och sen när ja satt på mattan så kröp han till mig och ställde sig upp och kramade mig och sa mamma :) Och gissa om jag smälte totalt :D
sen så gick Linus hem med sin pappa och efter de så patade jag med hon som har Umgängestödet och hon sa att Linus känner trygghet och han söker bekräftelsen hos mig och inte alla andra.
sen onsdagen som var den 13/10-10 så träffade jag min son igen i ennan lägenhet som Socialtjänsten har men Linus kröp hela tiden till ytterdörren och grät och då bestämde jag mig för att låta victor Linus pappa komma och ta Linus och åka hem för att de inte skulle bli jobbigt för Linus en hel timma med massa gråt. men han letade ju efter pappa eftersom de är pappa han levr med och de kan jag känna är skit jobbigt och jag blir ledsen men ja utgår från linus behov och han behövde få vara med sin pappa just då.
nästa gång kanske de går alldeles underbart men de e ju så med små barn han fyller 1 år nu den 2 nov. och de är en känslig ålder han är i.
men jag blev ju ledsen eftersom jag ville vara med min son eftersom detta va ett avslut av insattsen oxå men som sagt man måste fårstå Lilleman och de gjorde jag.
Men jag älskar min son och jag kämpar för allt jag är värd att få min rätt och få linus rätt att få vara med sin mamma.
och när Linus och victor hade gått så pratade jag och ulla om denna situation,och jag sa att vill kunna samarbeta med victor som förälder inget annat men victor vägrara att låta mig få visa att jag vill han håller mig så långt bort han kan från de. och då sa ulla att hon ser att victor inte är samarbetsvillig när de gäller Linus och att han bemöter mig på ett ilsket sätt osv.
men som sagt detta ska Familjerätten ta del av senare.
just nu är vi under en vårdnadsutredning och den ska vara klar den 2 feb.
jag hoppas att victor INTE får ensamvårdnad om våran son.
Just nu har han intriministisk ensamvårdnad om Linus. men som sagt det är bara tillfälligt och ja hoppas tingsrätten ser att jag vill och försöker vara samarbetsvillig och ser att jag vill min sons bästa först o främst.Ha det så jätte bra nu alla fina o goa människor där ute :)

inajansson.blogg.se

Här skriver jag om kampen om att få hem min son och andra saker som händer i mitt liv Kampen mot haninge komun och alla myndigheter som felbedömt mig. Och hur min son ska kunna få rätten till sin egen mamma. Följ gärna med i mitt liv. och kom med tips om vad jag kan ta upp på min blogg, som ni vill läsa om eller att jag ska skriva om. Hoppas ni har det bäst o glöm nu inte att kolla då o då. Kramar från mig

RSS 2.0