Nu så...

Nu har jag äntligen gjort min utredning klar.
Jag har bara ADHD, plus att min så kallade godeman har avgått. jag har inte längre ett särskilt boende heller utan nu hyr jag bara i andrahand :)
min katt är snart 4 år likadant med min son förhoppningsvis leder detta till något positivet har fått fira min egna sons födelsedag en enda gång i hans liv, det känns hemskt att en kommun kan få ha så mycket makt.
nä min kära individer nu ska jag snart möta en väninna och sen vidare till Ft o plugga färd- lappen haha så på återsende så skriver jag mer eventuellt senare
till alla som kan läsa min blogg utan att jag vet vilka ni är jag kommer hädanefter inte skriva så tydligt va som händer i mitt liv eftersom det kan ställa till problem för mig. inget negativt men de finns folk som inte gillar min kämpar anda.

inajansson.blogg.se

Här skriver jag om kampen om att få hem min son och andra saker som händer i mitt liv Kampen mot haninge komun och alla myndigheter som felbedömt mig. Och hur min son ska kunna få rätten till sin egen mamma. Följ gärna med i mitt liv. och kom med tips om vad jag kan ta upp på min blogg, som ni vill läsa om eller att jag ska skriva om. Hoppas ni har det bäst o glöm nu inte att kolla då o då. Kramar från mig

RSS 2.0