Nu sitter man hos storebror.

Nu är man hos storebror och ser på när han gör sig till för nån brud han pratat med på nätet som ska komma ända från göteborg. Han håller på att städa hela lägenheten hahaha. SÅ DUKTIG SÅ.
Jag tänker på wendela mycket nu eftersom hon har så ont och hon är riktigt stor nu, hoppas lillan kommer snart så hon slipper gå och ha så ont.
Mitt hjärtesnurr är sjuk han mår inte alls bra stackaren och han ska jobba på måndag fy hoppas han blir bra snart.
Idag ska jag bara vara hemma och kolla på tv ska sova tidigt inatt ska försöka iallafall, sen nästa vecka ska jag till läkaren för att utvärdera medicinen och jag kan säga såhär att jag kan inte ta dom jag Vill inte ta dom!
jag blir bara agressiv och det känns inte bra.
Men jag ska kanske börja ta dom regelbundet för att visa att jag faktiskt inte behöver dom men aa skase hur det går med det.
just nu sitter jag och lyssnar på hel (den feges lögn) den är riktigt bra.
Juste jag måste ju lägga upp dikten jag gjorde tyckte den va riktigt bra ändå.. :)


CARINAS DIKT!

Som små stjärnor gnistrar dina ögon jag ser ett ljus jag aldrig sett förrut. jag vet att om man kisar lite med ena ögat så ser man en gloria runt ditt huvud.

och när du ser in i mina ögon ser du att det lyser med glädje att få vara i din famn.

jag vet att om vi håller om varandra så finns inga orättvisor,ingen död, ingen sorg.

när vi har varandra det är då vi lyser som mest.

vi är två stjärnor som inte vandrat upp ännu.

vi kan se på andra med andra ögon för att det är vi som har förmågan att kunna se allt som ingen annan kan se.

även om ljuset skulle slockna och det blir mörkt vet jag att hjärtat fortfarande sjunger för oss när vi en dag ligger där i mörkret och har ingen aning om vart vi är på väg.

Av Carina Auorora Viola Jansson.

den 27/7 2011 kl 02:30

inajansson.blogg.se

Här skriver jag om kampen om att få hem min son och andra saker som händer i mitt liv Kampen mot haninge komun och alla myndigheter som felbedömt mig. Och hur min son ska kunna få rätten till sin egen mamma. Följ gärna med i mitt liv. och kom med tips om vad jag kan ta upp på min blogg, som ni vill läsa om eller att jag ska skriva om. Hoppas ni har det bäst o glöm nu inte att kolla då o då. Kramar från mig

RSS 2.0