Hjälp mig att få min rätt till min son!

okej kommer inte ihåg allt men jag försöker så gott jag kan.
Jag hade fått reda på att jag var gravid och mitt ex VR gjorde slut med mig i 3 dagar sen kom han och sa att vi kämpar tillsamman allt ska bli bra jag kan bara inte vara utan dig. men under min graviditet så blev allt värre! VR hade bjudit hem mig en gång och han satt bara framför datorn och spelade sen vart han arg för att jag ville att han skulle umgås med mig och då var det mycket som hände.
men iallafall så fick vi reda på att en oroanmälan hade kommit till Haninge socialen dvs FAMILJEENHETEN. så dom ville ha ett möte vi gick på mötet och dom frågade mig en massa saker. tex en av dom sakerna var (vad gör du om en 2 åring skriker på dig? mitt svar var jag har aldrig haft barn sa jag lär mig väl med tiden sa jag. sen frågade jag dom om dom ska ta mitt barn ifrån mig? dom sa (det vet vi inte men vi hör av oss när barnet är fött)
Tiden gick och det var dags att föda så jag födde en fin pojke kl 02:18 den 2/112009 han vägde 4705 och var 53 lång, och det blev kejsarsnitt. Måste dock säga att mitt ex VR var väldigt duktig under förlossningen det var som om han hade blivit en helt annan kille mot hur han egentligen är.  sen kom en barnmorska in och sa att imorgon kommer Familjeenheten dvs (Marie-therese andersson och dt ska bli ett möte. Då frågade jag om dom skulle ta Linus ifrån mig och hos sa (jag vet att du är orolig för det) sen kl 8:15 den 3/11-2009  kom Marie-therese andersson och hennes ena kolega på socialtjänsten (Familjeenheten i haninge)
och orden hon sa var dom hemskaste jag någonsin hört sägas det var (Carina åker inte hem med sitt barn) jag satt och hade precis ammat honom när dom sa att de va möte. men jag satt och höll min son var väldigt lugn och tårarna bara rann. dom sa (det är no bäst att någon tar linus nu dvs nån förutom jag tex madde VRs syster eller mamma eller pappa. för dom trodde att jag skulle få ett utbrott. istället satt ja där lung och bad dom ge mig en chans på ett utrednings hem med min son jag sa (Snälla utred mig. deras ord var (NEJ vi vill inte ta den risken) okej sa jag men utred VR  för då var jag och VR ett par och VR och hans familj sa likadant. Marie-therese svar blev (Vi ska se gur vi kan lösa detta vi hör av oss)
vi var så ledsna och oroliga.
Men så var det bestämt att den 6/11-2009 så skulle VR och min son iväg på ett utrednings hem för att se om pappa VR kunde sörja för Linus. och jag frågade en en gång om jag fick utredas tillsammans med VR och Linus men nej. svaret blev (NEJ vi måste se om pappa och barn kan knyta ann, men du får självklart hälsa på snart. vet inte hur lång tid de gick innan ja fick komma och hälsa på en kanske en vecka.  när ja kom dit så ammade jag och jag var så glad och jag frågade personalen många gånger om jag också fick bli utredd? men va tror ni svaret blev jo(det bestämmer Familjeenheten Marie-Therese andersson.)
sen höll det på så där länge. Och VR ville ha sex med mig på utrednings hemmet när Linus låg i vagnen och jag sa nej jag vill inte det tänk på linus VRs svar (Ja men Linus sover.) och jag sa men lovar du att jag får klä på honom dom ny kläderna jag köpt? VRs svar(ja det är klart jag lovar om du lovar att inte säga något till någon om det här) han visste att jag var nyförlös och han viiste att jag inte kunde ha sex så va tror ni han gjorde precis analt och han vet att jag inte klara det. men så blev det. och nej jag fick knappt röra min son alltså ja fick inte klä på honom mina nyköpta kläder så ja köpt åt min son.
Marie-therese andersson sa i utredningen på BROMSTENSGÅRDEN (vi vill se att pappa VR kan se Mamma Carinas svårigheter och handikapp och att han kan sätta gränser mot carina)
Men så på julafton fick jag inte spendera med min son. utan då fick pappa VR  komma hem med vår son till sin familj och sova där några dagar. sen fick jag ett sms av Pappa VRs mamma kicki där det stod jag hade frågat varför inte jag fick vara med på julafton  hennes svar ( det får du fråga familjerätten om här försöker vi vara shyssta att du kan komma en stund på juldan passar inte det så skiter vi i det med) och så vart det jag var där på juldan. sen åkte VR och min son tillbaka till BROMSTENSGÅRDENS utrednings hem. sen den 29/12-2009 så skulle utredningen vara klar och det skulle bli ett avslut innan VRs familj kom så tvinga mitt ex VR mig till analsex med honom jag ringde en vännina till mig och berättade som det var och (W) sa att jag borde anmäla honom. sen i bilen på väg hem med hans syster så berättade jag för VRs syster madde vad som hänt.
sen i januari så var jag hemma hos VR och han sfamilj jobbade. och vi tjafsa lite sen så sa jag eftersom jag är mamma till Linus så är det en självklarhe att ja ska vara med på BVC  (NEJ sa VR det är ingen självklahet) jo sa jag och han var verkligen jätte elak sen gjorde han slut med mig jag höll i linus och han ringde direkt till Marie-therese andersson (Familjeenheten haninge) (och sa att jag hade fått ett utbrott och hon sa ring polisen VR) sen ick jag.
sen nu det som är helt sjukt det är att jag fick ett samtal från mitt ex VR där han sa (att Maria granberg som är kontaktpersomn under umgänget med min son och mig. hade sagt att vi ska ha ett forum om linus om jag hade nån fråga och så. och ahn sa ska vi ha telefon kontakt eller ska vi ses hur vill du göra? och jag sa du kan komma hem till mig om du vill så kan du se min nya lägenhet oxå. aa okej sa VR så kom han och vi pratade om linus och sen så satte jag mig i min säng då sa VR (det är inte anständing att sitta i sängen på ett möte Carina.) nää sa jag oc satte mig vid köksbordet medans han satt i soffan. sen bad han mig sätta mig i soffan. och VR  sa kom och ville att jag skulle sätta mig gänsle över honom och de jorde jag sen sa VR(jag kan inte säga att jag inte tycker om dig Carina för det gör jag men jag vill ta de sakta fram vi kanske kan bli ett par i framtiden.) jas sa:okej men du vet ju att jag älskar dig och alltid har gjort. han sa(jo jag vet men min familj gillar inte dig men jag gör det och om jag flyttar kanske de blir lättare och vi hade sex han kom ungefär 4 gånger till mig så han va här aa fyra gånger sen så kom han inte mer för jag fråga när ses vi hur blir det med oss osv.
sen va jag hos min superdåliga advokat för socialen och andra myndigheter har rekomenderat mig att skriva av mig vårdnaden och så till slut sa min advokat att jag måste ha ett beslut carina vad vill du göra okej sa jag så dum som jag var så skrev jag på att han fick ensamvådnad. sen utav nån anledning så kollade jag VRs vänner på facebook så såg jag att han hade jullan på facebook och jag messade och sa såg att du har ditt ex på fb och hans svar (varför inte vi är ett par) då brast det för mig varför skrev jag på ensam vårdnad varför kunde jag falla för hans lögner om att vara en familj igen fuck fuck fuck.
inte nog med det jag fick jätte otrevliga sms av Jullan jag vill skriva alla mess om hon hon och VR smutskastar mig kränker mig om hur jag är som mamma och varför jag inte får ha min son osv.
men förr förra söndagen så ringde VR och frågade om jag ville träffa Linus och jag sa ja och han sa ( säg inget till familjerätten för vi har ju umgängestöd pga att du och jag inte kommer överens men om dom får reda på det att vi kan umgås med linus utan dom så kommer vi inte få ha kvar umgängstöd och det är väl bara bra att du får träffa linus mer.) så ja träffa han och linus och vi gick långt med Linus i vagnen och han sa kan du gå bort och vara tyst för han skulle pratat i mobilen och jag frågade varför han flickvän hade smsat mig så otrevliga sms och han sa (det kan inte jag styra över vem somhar min telefon men du behöver inte oro dig jag gjorde slut med henne) sen så var VR och linus hemma hos mig för VR sa att linus var trött och behövde sova sen gick VR ut för han skulle prata i mobilen eller aa han sa att han måste ringa ett samtal och sen sa han att dom måste gå direkt efter att han kommit upp efter  mobilsamtalet. men efter att dom gått så så smsade jag VR och sa att jag hade hittat linus strumpa inget svar. sen så fick jag ett sms om att (nu är en adoptionsprosess igång och jag fick sådana hemska medelanden av VRs flickvän så ni kommer inte tro era öron.
Men tydligen enligt familjerätten så bor linus hos VRs syster madde och en ny utredning är igång i (TUNGELSTA FAMILJEENHET.) eftersom VR och min son bor där. men jag jag får inte reda på något om min son. eftersom jag var så jävla idiiotisk att jag lät Victor som han heter manipulera mig till att avsäga mig vårdnaden om Linus enligt domstols beslut så har jag umängesrätt 1 gång i veckan 1 timma men victor har brytit mot ett domstolsbeslut ändå görs ingenting. nu ska jag upp i rätten för nu får ja inte alls träffa min son. enligt andra mydigheter och polis och kammarrätten och mm så har socialtjänsten i HANINGE gjort ett tjänsefel eftersom dom i utredde mig på ett mamma barn hem eller något. men nu ska jag begära delad och ett hem med linus
Detta är min kamp för att få min röst hörd och min rätt att få bli utredd med min son detta har precis börjat JAG SKA FÅ HEM MIN SON!

inajansson.blogg.se

Här skriver jag om kampen om att få hem min son och andra saker som händer i mitt liv Kampen mot haninge komun och alla myndigheter som felbedömt mig. Och hur min son ska kunna få rätten till sin egen mamma. Följ gärna med i mitt liv. och kom med tips om vad jag kan ta upp på min blogg, som ni vill läsa om eller att jag ska skriva om. Hoppas ni har det bäst o glöm nu inte att kolla då o då. Kramar från mig

RSS 2.0