De börjar se Ljust ut nu!

Hej alla människor nu var det ett jävla bra tag sen ja skrev något.
Jag kan börja med att jag har åkt på en riktig jävla förkyldning som inte släpper heller. jag skulle ha träffat min son den 9 jan men ja fick anmäla mig sjuk.
Nu kommer jag inte att få träffa honom på en månad!
Ja har köpt så fina kläder i julklapp till honom som ja inte fick ge på julaffton men jag får ge dom till honom när vi ses.

Juste jag måste ju berätta att mitt ex som har varit min bästa vän nu i några år han smsade mig helt plötsligt och sa att mina känslor har blivit annorlunda för dig och jag är redo att ta reda på hur de verkligen är med det. och den killen är den ända som faktiskt har givit mig den trygghet jag behöver så jag blev ju väldigt shockad men samtidigt väldigt glad.
Men nu är vi tydligen på g! men asså jag blir ju sådär att när han vill något mer än en vän så backar ja 4 steg och jag försöker att inte göra det för om han är redo att ta reda på vad han vill med oss så kan ju inte jag backa om jag låter honom ta reda på det. men det är så ja reagerar och jag blir vettskrämd för jag vet inte känslan av kärlek längre det var så länge sen att jag inte minns föutom kärleken till min son!
jag vet att känslan av att vara kär är något underbart men jag är bara så rädd för att bli sårad så hårt igen, han har sårat mig förr och han säger att han förändrats men ja vågar inte helt enkelt inte släppa in honom in i mitt liv riktigt ännu.
Men som både han och jag säger vi är inte redo ännu för ett förhållande men jag tror att de kan komma snart för båda känner ju något.
men ja vet inte vad jag ska göra om han verkligen vill jag kommer backa 10 steg och vara på min vakt.
Men det får tiden utvisa :)

Ja juste jag ska ta kort snart på lillemannen så ni får se hur han växer :) han har blivit så stor han både går och springer och prtatar.
ni ska få kläderna ja köpte åt honom oxå :) här kommer dom! titta komntera va ni tycker!
Linus julklappar

inajansson.blogg.se

Här skriver jag om kampen om att få hem min son och andra saker som händer i mitt liv Kampen mot haninge komun och alla myndigheter som felbedömt mig. Och hur min son ska kunna få rätten till sin egen mamma. Följ gärna med i mitt liv. och kom med tips om vad jag kan ta upp på min blogg, som ni vill läsa om eller att jag ska skriva om. Hoppas ni har det bäst o glöm nu inte att kolla då o då. Kramar från mig

RSS 2.0