Förälskelse eller bara Begär eller bara en Tanke...

Hej jag måste bara berätta att jag gillar en kille jätte mycket. även om han själv har en massa problem just nu men han verkar inte gilla mig så pass mycket tilbaka jag vet inte vart jag ska ta vägen. jag är som sagt antagligen förälskad eller kanske är jag bara inne i tanken på honom.
jag skulle vilja att han såg mig och att han upptäckte vem jag var, visst jag kanske inte är världens snyggaste och smalaste men asså han har ju vart med en kvinna som faktiskt är större än mig.
och jag menar är det för att jag har barn han inte vill vara med mig eller är det för att jag är omogen ibland eller är det bara på fyllan han är intreserad asså jag vet att det kan bli så ibland men ändå.
jag lyser verkligen upp när han är i närheten och jag pratar jämt om honom, jag vet inte om jag är sjuk som kan känna att det känns som att om jag skulle få bli ett med honom att det skulle bli ett bra förhållande.
men vet ni vad jag hatar att känna dom här känslorna jag vill inte och blir bara sårad och det gör ont.
och det gör det inte bättre att min vännina vill att jag ska vara med honom och umgås allihopa det gör allt bara värre.
jag vet att jag skulle kunna kämpa för detta men samtidigt så gör det ont att han inte backar när jag vill ha en kram eller att jag vill dra fingrarna genom hans hår :(
allt känns så avslappnat och bra när jag är när jag är i närheten av honom.
Fast han är redan dock kär i en annan kvinna som jag önskar bara försvann från denna jord men jag vet att det är inte rätt det heller.
men tänk er om ni skulle gilla en man och du vill vara med honom och du vet inte va han vill.
Just nu så vet jag inte hur jag ska känna o tänka :(
han är fin som han är och jag skulle kunna göra en lång lista med bra saker om honom.
men man får se va tiden utvisar jag hoppas verkligen på något iframtiden med mr R :D
även om jag kan vara barnslig så kan jag vara väldigt seriös oxå det beror på situationen och det jag önskar är att han kunde lägga märke till mig iaf försöka att se mig!

inajansson.blogg.se

Här skriver jag om kampen om att få hem min son och andra saker som händer i mitt liv Kampen mot haninge komun och alla myndigheter som felbedömt mig. Och hur min son ska kunna få rätten till sin egen mamma. Följ gärna med i mitt liv. och kom med tips om vad jag kan ta upp på min blogg, som ni vill läsa om eller att jag ska skriva om. Hoppas ni har det bäst o glöm nu inte att kolla då o då. Kramar från mig

RSS 2.0